GDPR  - personuppgiftspolicy

Vad är GDPR?
GDPR eller Dataskyddsförordningen är ett nytt EU-Direktiv som träder i kraft 2018-05-25. Den ersätter den tidigare personuppgiftslagen (PUL), och har sitt fokus på hur man får hantera personuppgifter.

Information om vilka personuppgifter vi hanterar?


Personuppgifter är de uppgifter vi sparar för att kunna identifiera dig som kund och hantera vår relation med dig som kund på ett professionellt sätt. De personuppgifter som vi samlar in om dig utgörs av kunduppgifter. Det är uppgifter som namn, adressuppgifter, e-postadress, telefonnummer och faktureringshistorik.

 

* Förnamn och efternamn
Vi använder detta för att identifiera dig som kund vilket gör att vi tydligt vet att rätt kund kommit till den bokade tiden och undviker missförstånd.

 

* Telefonnummer
Används i de fall vi behöver kontakta dig som kund för att ändra tid i de fall vi t.ex. drabbas av sjukdom eller på annat sätt inte kan utföra den tjänst du beställt på avtalad tid.

* Mailadress
Du behöver en mailadress för att kunna använda dig av vårt bokningssystem via internet, du får även en påminnelse 1 dagar innan din bokade tid via din mailadress. Den behövs även för att du ska kunna boka av din tid själv.

*Adress 
Adressuppgifter används för att vi ska kunna fakturera, hantera betalningar och för att kunna uppfylla gällande lagstiftning som t.ex. bokföringslagen.

VI GÖR VÅRT BÄSTA

I dagsläget är inte alla detaljer kring den nya lagen helt klara men vi gör så klart vårt bästa för att hålla oss uppdaterade och korrekta kring den nya lagändringen. Vår ambition är att följa GDPR till punkt och pricka för att säkerställa din trygghet kring din integritet. Vi har krav på oss gentemot våra kunder och i samma anda ställer vi krav på att våra leverantörer också uppfyller kraven från GDPR.

Vi lämnar inte vidare några av de personuppgifter vi samlar in till tredje part.

Du har alltid möjlighet att ta del av dina personuppgifter och att få dem rättade eller raderade.
Du kan avsäga dig utskick av information som t ex nyhetsbrev via e-post. Det gör du i samband med att du får ett utskick från oss.​


Självklart kan du be oss att inte registrera några av uppgifterna ovan.
Då är du välkommen som drop-in kund.

Du är alltid välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor.

Välkommen till Beauty Phix Center by 

Följ oss gärna

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Besök oss

Drottninggatan 63, Stockholm, Sverige

Måndag - Fridag: 10am - 19pm 

​​Lördag - Söndag: 11am - 17pm 

Kontakta oss

© BEAUTY PHIX CENTER, STOCKHOLM org.num

Proudly created by Bojana Klikovac